Välkommen på informationsmöte!

Tisdagen den 19:e juni klockan 18.00 håller styrelsen för Brf. Odde ett informationsmöte i Kista Entré Konferens, sal Delta. Då får du bland annat information om bostadsrättsföreningen, hur inflyttningen går till och gemensamma utrymmen.

 

På mötet medverkar bostadsrättsföreningens styrelse, personal från Ikano Bostad, en representant från SBAB Bank, Besiktningsmannen och ComHem. Det är ett bra tillfälle att ställa frågor och få svar på dina funderingar, men också ett perfekt tillfälle att träffa dina nya grannar!

 

Ikano Bostad bjuder på lättare förtäring.

 

När: Tisdag 19:e juni kl. 18.00.
Var: Kista Entré Konferens, Knarrnäsgatan 7 Kista.

 

Har du frågor, kontakta Gustaf Kolbe på Ikano Bostad:
tel: 08-475 34 05
epost: gustaf.kolbe@ikano.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter