Information om Brf Odde

Fasad längs med Hanstavägen. Fasad längs med Hanstavägen.

Försäljningsläget

Försäljningen går enligt plan och det är många som är intresserade av lägenheterna i Brf Odde, vilket vi är glada över. Du får gärna tipsa vänner och bekanta som också kan vara intresserade. De kan lämna intresse på http://www.ikanobostad.se/kista-gard om de är nyfikna på Brf Odde.


Tv, Bredband och Telefoni
Föreningen har tecknat avtal med ComHem. I din månadsavgift kommer ett basutbud av tv-kanaler, bredband och IP-telefoni att ingå.


Informationsmöte
Arbetet med den ekonomiska planen pågår och ca 3 månader innan första tillträdet kan du skriva upplåtelseavtal. Fastighetsmäklare, Homa Ejaz, kommer att kontakta dig och boka in en tid. När den ekonomiska planen är klar bjuder styrelsen in dig till ett informationsmöte. Där kommer styrelsen, Ikano Bostad och Svensk Fastighetsförmedling att delta. Det är ett bra tillfälle att träffa dina nya grannar och ställa frågor. Du kommer att få en separat inbjudan till informationsmötet.


Byggarbetsplatsen
Bygget går enligt tidplan. Interiört pågår arbeten med att sätta köken och att få badrumsinredningen på plats. Exteriört pågår plåt-, papp- och kompletterande putsarbeten. Vi har även pågående besiktningar på bygget för att säkerställa att allt blir rätt utfört. Även Brf Surtsö som ligger vägg i vägg med er nya förening börjar ta form och där är så gott som hela stommen nu på plats.


Preliminära inflyttningstider, adresser och platsbesök


Lgh nr                        Adress                     Inflyttning
5:1001 – 5:1503      Hanstavägen 90    från v 44, 2012
6:1001 – 6:1604     Hanstavägen 92    från v 40, 2012
7:1001 – 7:1604     Hanstavägen 94    från v 36, 2012


Observera att definitiva inflyttningsdatum meddelas cirka 3-4 månader innan inflyttning.


Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta:
Gustaf Kolbe
Kundansvarig
Telefon: 08-475 34 05
Epost: gustaf.kolbe@ikano.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter